Opsamlingskar af stål

Opsamlingskar af stål til lagring af vandforurenende og brandbare medier

23. december 2014

Opsamlingskar af stål

Stahlauffangwanne

Sikker opbevaring af farlige medier i henhold til loven

DENIOS’ har det største sortiment af stålopsamlingskar. Opsamlingskar af stål i galvaniseret eller lakeret udførelse bruges ved lagring af vandforurenende eller brandbare medier, såsom olie eller lak.

til-shoppen

Vores sortiment af stålopsamlingskar er mangfoldigt. Til lagring af smådunke, 200 liters tromler eller 1000 liters beholdere (IBCer):
Fra den enkelte dunk op til 8 IBCer har DENIOS altid det rigtige opsamlingskar til dit behov.  Opsamlingskar af stål fås som gulvkar, med frihøjde til transport med gaffeltruck eller som mobil version med hjul. Beholderne kan lagres på gitterrist af galvaniseret stål eller placeres direkte i opsamlingskarret.

23. december 2014

Opsamlingskar af kunststof

Kunststoffauffangwanne

 Opsamlingskar af kunststof  til opbevaring af farlige medier

Opsamlingskar af kunststof er fuldstændig korrosionsfri. Dermed er de velegnede til opbevaring af aggressive medier. Opsamlingskar af kunststof (plast) fremstilles sømfri af miljøvenlig polyethylen (PE). Dette sørger for en høj bestandighed mod syrer, baser og olie. Vores opsamlingskar af kunststof svarer til lovgivning for håndtering af grundvandforurenende medier (Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed).

til-shoppen

Opsamlingskar af kunststof fås som gulvkar, med gaffellommer til transport med gaffeltruck eller som mobil version med hjul.

De fås i mange forskellige størrelser. Vi har et stort sortiment af opsamlingskar med udførelser til 1 tromle op til 2 IBCer, som også er velegnet til opbevaring af 8 tromler. Med gitterrist af polyethylen eller galvaniseret stål kan vores opsamlingskar af kunststof tilpasses til netop dit medie. Ud over det fås der versioner med integrerede beskyttelseskanter til direkte placering af IBCer eller paller.

23. december 2014

Opsamlingskar af rustfrit stål

Edelstahlauffangwanne

Opsamlingskar af rustfrit stål er korrosionsfri og ideelle til lagring af aggressive væsker såsom syrer og baser.

til-shoppen

Opsamlingskar af rustfrit stål fås i to udførelse: som gulvkar eller med gaffellommer til sikker intern transport. Ved opsamlingskar af rustfrit stål kan der vælges mellem to varianter: med gitterrist af stål eller rustfrit stål. Opsamlingskar af rustfrit stål fås med lagerkapaciteter fra 1 til 8 tromler à 200 liter eller til 1 til 2 IBCer (1000 liters beholder).

23. december 2014

Gulvkar

BodenwanneGulvkar til sikker lagring på paller

Vi har et stort sortiment af gulvkar, som er velegnede til lagring på gulv eller paller.

til-shoppen

Vi har små laboratoriekar til opbevaring af smådunke med f. eks. kemikalier til svømmebassiner, opsamlingskar til tromler og IBCer, samt gulvelementer til beskyttelse af store arealer.

23. december 2014

Tappestationer

AbfüllstationTappestationer til sikker aftapning af farlige medier

Tappestationer fås i stål (lakeret/galvaniseret) eller af kunststof (polyethylen – PE). De består af opsamlingskar og tromlestativ og er velegnede til tapning af vandforurenende væsker fra tromler eller IBCer i smådunke.

til-shoppen

Tappestationer af polyethylen bruges ved håndtering af syrer og baser, tappestationer af stål ved vandforurenende og antændelige væsker. Ved hjælp af sikker påfyldning over opsamlingskarret beskytter tappestationerne mod miljøskader. DENIOS’ sortiment af tappestationer rummer mangfoldige alternativer til ethvert behov.

Vi har tappestationer til tromler og IBCer. Vi har et stort sortiment af tappestationer fra 60 liters tromler op til 4 tromler à 200 liter. Ud over det har vi tappestation til 1 til 3 IBCer.

23. december 2014

Opsamlingskar

Auffangwanne zur sicheren Lagerung von GefahrstoffenOpsamlingskar til sikker opbevaring af farlige medier

Vi tilbyder mangfoldige løsninger til ansvarsbevidst håndtering af farlige medier. Vores opsamlingskar garanterer sikkerheden ved opbevaring af vandforurenende væsker.

se-alle-opsamlingskar

Alt efter mediet der skal lagres, fås opsamlingskar i forskellige materialer. Dermed sikres den optimale modstandsdygtighed over for mediet. Opsamlingskar af stål sørger for sikkerhed ved opbevaring af vandforurenende og antændelige medier. Gaffellommer øger mobiliteten og gør transporten nemmere. Opsamlingskar uden gaffellommer er velegnede til lagring på gulv eller paller. Opsamlingskar af kunststof er ideelle til lagring af mange syrer og baser samt olie. Opsamlingskar af rustfrit stål bruges til lagring af aggressive kemikalier i tromler eller smådunke. Integrerede gaffellommer sørger for maksimal fleksibilitet og nem transport. Tappestationer sørger for sikkerhed ved om- og påfyldning. De beskytter mod dryptab, forurening af jord og nedsivning af vandforurenende medier i grundvandet.

Tips til lagring af farlige medier på opsamlingskar:

Et opsamlingskar skal kunne rumme 10% af den samlede lagermængde, dog altid 100% af den største lagrede beholders volumen. Farlige medier skal altid opbevares i henhold til loven. Indtrængen af farlige medier i jord, grundvand og atmosfære kan have katastrofale konsekvenser for mennesker og miljøet.